Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete boontjes met eieren recept
Hete boontjes met eieren recept

Hete boontjes met eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


het volgende is een omelet die alleen in het vegetarische recept kan. 2 eieren 50 gram geraspte oude kaas of parmasaanse kaas 1 eetlepel olie De boontjes koken. De rijst koken. De ui snijden en in de olie fruiten. De knoflook, prei, paprika en aardappelen in stukjes snijden en toevoegen. Een tijdje roerbakken. De gare boontjes toevoegen. Daarna de kruiden en soja toevoegen. De twee kopjes water er bij doen en ongeveer 15 minuten laten garen. In het vedische variatie bak je de paprika en aardappelen en volg verder het recept. Wat olie in de koekenpan doen. 2 eieren klutsen en in de olie laten glijden. De geraspte kaas over de eieren uitstrooien. De omelet aan beide kanten laten bruinen. De omelet oprollen en in reepje snijden. De hete boontjes serveren met rijst en voor de vegetariŽrs, met de reepjes omelet.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en kroepoek.

Allergenen Informatie

Voor dit hete boontjes met eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven