Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse sperciebonen recept
Japanse sperciebonen recept

Japanse sperciebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bonen, bouillon, sojasaus en sake in een pan. Sluit deze en laat op laag vuur koken totdat de bonen beetgaar zijn. Laat ze uitlekken boven een bord. Schik de bonen op eenpersoonsschaaltjes en giet er wat van het kookvocht overheen. Bestrooi dit met bonitovlokken en dien koud of warm op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse sperciebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven