Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat recept
Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat recept

Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit olie tot heet in pan en voeg komijnzaadjes erbij.
Bak tot dit iets donkerder van kleur is.
Voeg de uien, zout, knoflook, groene pepers en aardappel toe. Doe de geelwortel erbij en roerbak voor 1 minuut.
Maak een kuiltje in het midden van pan met open ruimte en bak chilipoer en komijnpoeder kort erin.
Voeg tomaten toe, bak voor zo'n 2 minuten en voeg daarna de sperziebonen toe. Meng goed door.
Voeg zo 100 milliliter water toe en kook met deksel op pan tot gaar, maar nog knapperig.
Serveer op serveerschaal en garneer met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven