Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer in kerriesaus recept
Komkommer in kerriesaus recept

Komkommer in kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eventueel de komkommer schillen, in de lengte doormidden snijden en die helften in stukjes snijden. De boter smelten, de komkommerstukjes toevoegen met zout en peper en deze circa 10 minuten zeer zachtjes laten smoren. De komkommers met een schuimspaan uit de pan nemen en laten uitlekken. In de boter het gesnipperde uitje glazig fruiten met de kerrie. De bloem toevoegen en het vocht en het sausje al roerende aan de kook brengen. Het sausje circa 10 minuten heel zachtjes laten koken. De komkommerstukjes in de saus warmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommer in kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven