Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Groentegerechten
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Overgiet de andijviebladeren met  en laat ze daarin afgedekt een poosje staan zodat de bladeren slap worden. 
 Laat ze uitlekken en besmeer ze "dun" met heerlijke .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Lalab van witlof (groente gerecht van witlof)410m Lalab van witlof (groente gerecht van witlof)410m
- 
      
      
      Recept
         Lalab van taugé (groente gerecht van taugé)410m Lalab van taugé (groente gerecht van taugé)410m
- 
      
      
      Recept
         Tjarantjam (groente gerecht)445m Tjarantjam (groente gerecht)445m
- 
      
      
      Recept
         Bhindi bhajji (Curry van okra's)445m Bhindi bhajji (Curry van okra's)445m
- 
      
      
      Recept
         Tjap tjoi (kip met groente)41u50m Tjap tjoi (kip met groente)41u50m
- 
      
      
      Recept
         Asinan Jakarta (gemengde groente en fruit met zure pindasaus)430m Asinan Jakarta (gemengde groente en fruit met zure pindasaus)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 0 kcal | 0% | 0 kcal | 
| Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |