Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzen curry recept
Linzen curry recept

Linzen curry


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pers de knoflook uit.
Rasp de gember.
Snij de sjalotjes en pepers fijn.
Maal de komijnzaden fijn.
Hak de koriander fijn.
Schenk 800 mililiter water in een pan.
Voeg alle linzen, tomaat, knoflook, gember en pepers toe en laat een uur sudderen op laag vuur.
Bak de sjalot in de olie en boter in een pan.
Voeg de komijn, garam masala en chilipoeder toe en laat nog 1 minuut doorbakken.
Meng het kruidenmengsel met de linzencurry en voeg de koriander toe.
Voeg zout naar smaak toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linzen curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven