Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oerap-oerap (groentesalade met kokos) recept
Oerap-oerap (groentesalade met kokos) recept

Oerap-oerap (groentesalade met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de taugé in een vergiet. Schaaf de komkommer en snijd de kool in 1 cm brede reepjes. Houd de groenten, bij gedeelten, in een zeef 1 minuut in ruim kokend water en laat ze uitlekken. Ze moeten knapperig blijven. Fruit in wat olie de sambal, het teentje knoflook uit de pers, de tamarinde en wat zout en suiker. Voeg de geraspte kokos en het djeroek poeroetblad toe en verwarm dit op een laag vuur al omscheppend even. Laat het mengsel wat afkoelen, verwijder het blad en schep er dan de knapperige groeten bij. Laat de salade helemaal afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oerap-oerap (groentesalade met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven