Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oerapan recept
Oerapan recept

Oerapan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken in de vijzel van knoflook, Spaanse peper, knoflook, trassi en suiker. Djeroekpoeroetblad en de laos erbij doen. Dit geheel toevoegen aan het assemwater en het grootste gedeelte van het vocht laten verdampen in een pan. Witte kool, sperciebonen en spaanse peper blancheren en met de vochtig gemaakte kokos aan de boemboe toevoegen. Het geheel onder voortdurend omscheppen halfgaar stoven. Bouillonpoeder toevoegen en als laatste de taugeh. Het gerecht kunt u direct serveren of later als koude schotel nuttigen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oerapan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven