Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Op z地 oosters gevulde aubergines recept
Op z地 oosters gevulde aubergines recept

Op z地 oosters gevulde aubergines


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in de lengte door, haal het binnenste eruit zodat er in elke helft een holte ontstaat. Bestrooi met zout, draai ze om op een rooster zodat ze hun water afgeven. Verwarm 25 cl water met wat zout en 2 eetlepels olijfolie. Giet het kokend water op het griesmeel en laat (van het vuur af) zwellen tot alle vocht is opgeslorpt (5 10 min.). Hak de schoongemaakte champignons, knoflook en uien grof en fruit ze in de olijfolie met de oregano. Meng deze vulling onder het griesmeel. Voeg de room, de gehakte peterselie, paprika, peper en zout toe. Vul de aubergines met dit mengsel. Leg de aubergines in een ingeoliede schotel met wat water en dek af met aluminiumfolie. Zet ス uur in de oven op 175ーC. haal dan de folie eraf en laat nog 15 min. verder bakken. Dien op met een groen slaatje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit op z地 oosters gevulde aubergines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven