Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panakli Borek I recept
Panakli Borek I recept

Panakli Borek I


Ingrediënten


Bereidingswijze


Yoghurt en olie door elkaar mengen,2 eieren erdoor roeren. Spinazie grof snijden en goed wassen. Spinazie en ui fijn snijden en door elkaar mengen. Kaas, olie, peper en zout erdoor. Ovenschaal invetten. Bedekken met bladerdeeg. Insmeren met yoghurt mengsel. Blijven herhalen tot dat er een paar plakjes bladerdeeg over blijven om als toplaag te dienen. Spinazie erin. Afdekken met bladerdeeg. Goed insmeren met yoghurt. Ei scheiden. Dooier loskloppen en gerecht insmeren met eidooier. Sesamzaad erover. Oven op 220 graden C. en in ongeveer 20 minuten goed bruin laten worden. Panakli Borek (2) Kaas verkruimelen en mengen met fijngehakte peterselie. In loempiavel doen en oprollen als een loempia. Bakken in olie.

Allergenen Informatie

Voor dit panakli borek i recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven