Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Petjel taugé (taugé met een kruidensaus) recept
Petjel taugé (taugé met een kruidensaus) recept

Petjel taugé (taugé met een kruidensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de taugé gedurende 30 seconden en laat het daarna uitlekken.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de peper schoon en snij deze tot zeer dunne ringetjes.
Pof de kemirienoten in een droge koekenpan.
Maal de kemirienoten, voeg dan de rode Spaanse peper, knoflook, ui, trassi en kokosroom toe in een keukenmachine en pureer het geheel.
Verwarm het totdat het dik wordt.
Proef het en voeg eventueel wat zout toe.
Schik de taugé op een schaaltje en schenk het sausje er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit petjel taugé (taugé met een kruidensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven