Pittig snijboonpannetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de bonen schoon en snijd ze in stukken.
  2. Schil de , was hem en snijd hem in fijne blokjes.
  3. Pel de en snijd in fijne reepjes.
    Rooster het in een grote droge koekenpan.
  4. Neem uit de pan en verhit de erin.
  5. Rul het gehakt hierin.
  6. Fruit de en de kort mee.
  7. Breng op smaak met .
  8. Roer de en de erdoor.
    Voeg ca. 200 milliliter water, het bouillonblokje en de bonen toe.
  9. Breng alles aan de kook en laat met een deksel op de pan ca. 10-12 minuten zachtjes garen.
  10. Breng het geheel krachtig op smaak met , en een snufje .
  11. Strooi her er overheen en garneer het snijboonpannetje met .
  12. Smaakt lekker met rijst.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, groentebouillonblokje, sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
414 kcal
20%1656 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittig snijboonpannetje