Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige couscous


Ingrediënten


Bereidingswijze


Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Sperziebonen schoonmaken, wassen en in circa 10 minuten beetgaar koken.
Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
Olie verhitten en gehakt circa 2 minuten bakken.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Peper toevoegen en meebakken.
Tomaatjes halveren en circa 2 minuten meebakken.
Sperziebonen afgieten en door tomatenmengsel scheppen.
Nog circa 3 minuten meebakken.
Couscous op vier borden scheppen en bonenmengsel erop scheppen.

Serveersuggesties

In plaats van couscous kun je ook rijst gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige couscous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven