Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Indische aubergines recept
Pittige Indische aubergines recept

Pittige Indische aubergines


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tamarindepasta in een schaal mengen met wat water. De aubergineplakken daar 2 uur in laten marineren. Ondertussen de sjalotten snipperen en fruiten in een koekenpan in olie. Later de sambal erbij doen en even aanbakken. De aubergineplakken bakken in de koekenpan of even kort frituren en uit laten lekken op keukenpapier. De plakken besmeren met de boemboe en in een ovenvaste schaal doen. Even 10 a 15 minuten in een oven van 180 graden C.

Serveersuggesties

Lekker als onderdeel van een Indonesische rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige indische aubergines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige Indische aubergines heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel tamarindepasta gebruik je voor dit gerecht?
    Martine gaf dit recept op 17 februari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven