Allergie informatie: Pittige sperciebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sperziebonen (schoon)
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 milliliter kruidenbouillon
- 75 gram bakbacon
- 1 vleestomaat (ontveld)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige sperciebonen
- Allergieen informatie