Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei met groene tapenade recept
Prei met groene tapenade recept

Prei met groene tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de prei schoon. Hak de knoflook fijn. Snijd de ansjovis en tomaatjes fijn. Doe de olijven met knoflook, ansjovis, tomaatjes en olijfolie in een kom en pureer het fijn tot een gladde tapenade. Breng de tapenade op smaak met zout. Blancheer de prei 5 minuten in een pan water met zout. Giet ze af en dompel ze onder in een kom met koud water. Dep de prei droog en leg ze op een schaal. Schep de tapenade over de prei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit prei met groene tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven