Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapsteeltjes-stamppot met gedroogde tomaatjes recept
Raapsteeltjes-stamppot met gedroogde tomaatjes recept

Raapsteeltjes-stamppot met gedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekreepjes uit op een laag vuur en voeg halverwege de gesnipperde sjalotten toe. Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar en laat ze uitlekken. Stamp de aardappelen fijn met een pureestamper of pureer ze met een pureeknijper en meng vervolgens het spek/ui mengsel en de geraspte kaas erdoor. Meng de raapsteeltjes door de stamppot. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes en meng ze door de stamppot. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit raapsteeltjes-stamppot met gedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven