Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten recept
Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten recept

Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddestoelen 5 minuten. Blancheer de raapstelen met een beetje zout 1 minuut en laat ze goed uitlekken. Kook de aardappelen gaar en stamp ze samen met de raapstelen tot een grove stamppot. Mocht de stamppot te droog zijn voeg dan een scheutje olijfolie toe. Schep de paddestoelen en walnoten erdoor en breng de stamppot op smaak met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven