Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ratatouille met bladerdeeg uit oven recept
Ratatouille met bladerdeeg uit oven recept

Ratatouille met bladerdeeg uit oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De gesneden groenten kruiden met de Italiaanse kruiden met twee eetlepels olijfolie De groenten in een wok bakken. Eerst de aubergine dan courgette. Eruit halen en dan de rest bakken. Als laatste de champignons. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Ovenschaal bekleden met het bladerdeeg en op de bodem paneermeel strooien. Groenten erin doen en in oven ongeveer half uur afbakken. 10 minuten voor einde tijd 4 eieren breken. In kuiltjes groentenmengsel doen. Verder afbakken tot eieren gestold zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ratatouille met bladerdeeg uit oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven