Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool recept
Rode kool recept

Rode kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gesneden rode kool opzetten met een laagje water (ongeveer 4 cm) in de pan. In het midden een kuiltje maken en een half kopje rijst erin gooien. Zout toevoegen en 2 blaadjes laurier en 4 kruidnageltjes. Laten koken en 50 minuten op laag vuur zetten. Dan indien nodig het nat afgieten. Een half potje appelmoes, kaneel en suiker naar smaak, een klontje boter een scheut azijn toevoegen en nog 5 minuten laten pruttelen.

Serveersuggesties

Heerlijk met hachee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven