Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool recept
Rode kool recept

Rode kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kool zeer fijn en stoof ze aan in de boter samen met de ajuin. Voeg er de honing, tijm en laurier aan toe en overgiet met de azijn. (TIP: ruik niet over een pot als je azijn in een warme massa doet, de geur gaat volledig door je neus en je kan er misselijk van worden!) Laat 45 min. stoven op een zacht vuurtje onder een deksel. Snijd de appelen in blokjes van 1 op 1 cm met de schil en voeg ze bij de kool. Voeg eventueel wat water toe en laat nog eens 15 min. stoven onder deksel. TIP: serveer met worst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven