Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool Blando recept
Rode kool Blando recept

Rode kool Blando


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kool in julienne en stoom ze 10 minuten.
Hou 4 deciliter vocht van de kool apart en los hierin het bouillonblokje op.
Snipper de uien en snijd de appeltjes in stukken. Doe de boter in een grote kookpot en stoof alles tot de ui glazig is.
Voeg nu de kool en de rest van de ingrediŽnten toe (op de bouillon na) en laat alles zachtjes pruttelen op een laag vuurtje tot de kool mooi zacht en gaar is.
Voeg regelmatig een scheutje van de bouillon toe om het geheel vochtig te houden zodat de kool niet droog kookt of aanbrandt.
Proeven en eventueel nog een beetje op smaak brengen met peper en zout, honing of azijn.

Serveersuggesties

Is zťťr lekker met gekookte aardappelen en zwarte pensen.

Allergenen Informatie

Voor dit rode kool blando recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven