Allergie informatie: Rode kool met appel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels vloeibaar braadproduct
- 1 rode of witte ui, in halve ringen
- 1 kg rode kool, panklaar gesneden
- 3 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- zout
- peper
- 2 eetlepels witte - of rietsuiker
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 300 milliliter water
- 2 goudrenetten, geschild en in stukjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Rode kool met appel
- Allergieen informatie