Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met kastanjes recept
Rode kool met kastanjes recept

Rode kool met kastanjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kastanjes in aan de bolle kant en kook ze 30 minuten. Haal er dan de schillen af. Snijd de kastanjes in stukken. Wel de rozijntjes. Snijd de rode kool in kleine stukjes. Smelt de boter in een pan, bak de spekjes en doe er dan de rode kool bij. Laat 10 minuten smoren onder vaak roeren. Schenk de bouillon en de rode wijn over de kool. Doe er 2 laurierblaadjes, kruidnagel, kaneel, honing, zout en peper bij, sluit de pan en zet het vuur laag. Laat zachtjes koken. Doe de kastanjes en de rozijntjes erbij. Laat de rode kool 40 minuten zachtjes smoren. Doe er dan de goudreinet bij. En evt. een klein beetje azijn. Nog 10 minuten koken ongeveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool met kastanjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven