Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met zoete appel en rode wijn recept
Rode kool met zoete appel en rode wijn recept

Rode kool met zoete appel en rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de rode kool schoon en snijd hem in dunne reepjes. Doe de rode kool in een pan en voeg de rode wijn met zout, kruidnagels en laurierblad toe. Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Voeg de appelstukjes toe aan het rode koolmengsel. Kook het geheel in 45 minuten gaar. Meng het geheel goed door elkaar en voeg een klontje boter met rietsuiker toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool met zoete appel en rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven