Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roerbakspitskool met aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekjes in een pan.
Haal de spekjes er uit en doe ze in een schaaltje.
Maak de ui schoon en snijd deze in blokjes.
Bak de ui in het vet van de spekjes en voeg wat kerriepoeder toe.
Snijd de spitskool in reepjes en was het goed.
Voeg de spekjes toe aan de ui.
Voeg wat spitskool toe en roer het goed door.
Na smaak wat kerriepoeder toevoegen.
Voeg de rest van de spitskool toe en roer het goed door.
De groente slinkt vanzelf.

Maak de aardappelpuree klaar volgens de verpakking.

Serveersuggesties

Ook lekker met rijst. Eventueel vlees er bij klaarmaken. Lekker met appelmoes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbakspitskool met aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Roerbakspitskool met aardappelpuree heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Zelf de aardappelpuree maken dan smaakt het geheel al een stuk beter!
    Jaccor gaf dit recept op 6 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven