Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbakspruitjes met spek en zongedroogde tomaatjes recept
Roerbakspruitjes met spek en zongedroogde tomaatjes recept

Roerbakspruitjes met spek en zongedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook de spruitjes circa 5 minuten in ruim kokend water met zout.
Giet ze af. Pel de uien en snipper ze fijn. Pel de knoflook teentjes en hak ze fijn.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook aan. Voeg de spekreepjes en de kerrie toe en bak de spekreepjes krokant. Voeg de spruitjes en de zongedroogde tomaatjes toe en roerbak circa 5 minuten totdat de spruitjes beetgaar zijn.
Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbakspruitjes met spek en zongedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven