Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken oogbonen en sugar snaps recept
Roergebakken oogbonen en sugar snaps recept

Roergebakken oogbonen en sugar snaps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de ogenbonen in een grote kom en giet er zoveel koud water over dat ze onderstaan. Dek af en laat een nacht weken. Giet de bonen af en doe ze in een pan. Giet er zoveel koud water over dat ze onderstaan. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat zonder deksel circa 1 uur sudderen tot de bonen gaar zijn. Giet de bonen af en laat volledig afkoelen. Doe de uien en het citroensap in een kom, dek af en laat 1 uur staan. Verhit de plantaardige en sesamolie in een wok op een middelhoog vuur. Doe er de sugar snaps of peultjes in en roerbak circa 2 minuten tot ze beetgaar zijn. Neem van het vuur en laat ze volledig afkoelen. Schep de oogbonen en de sugarsnaps door het uienmengsel. Schep er de lenteuitjes, munt, bieslook, vissaus en sojasaus door. Dek de kom af en zet 30 minuten in de koelkast. Serveer gekoeld.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken oogbonen en sugar snaps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven