Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige bietjes met karbonade recept
Romige bietjes met karbonade recept

Romige bietjes met karbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar in water met zout.
Bestrooi de karbonades met zout en peper. Laat even intrekken.
Bak ze in 3 eetlepels vloeibaar bakboter op hoog vuur en snel aan weerszijden bruin. Temper het vuur en laat ze op laag vuur ca 7 minuten gaar bakken. Draai ze geregeld om.
Verhit de rest van de bakboter en fruit de ui op een laag vuur goudgeel en glazig.
Schep de bietjes en de crème friache erdoor en warm ze goed door. Breng op smaak met zout.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Blus het bakvet af met 2 deciliter heet water en roer het aanbaksel los.
Bestrooi de bietjes met de peterselie en serveer met de karbonades, de aardappelen en de jus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige bietjes met karbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige bietjes met karbonade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik ben een beginnend kok met 2 linkerhanden. Ik kan nergens vinden hoe lang ik de bietjes moet koken.
    Harrie van Litsenburg gaf dit recept op 29 juni 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven