Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige boerenkool recept
Romige boerenkool recept

Romige boerenkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui fijn. Doe de boerenkool met een beetje zout in een pan met een bodempje water. Breng het geheel aan de kook en laat de boerenkool in 5 minuten slinken. Laat de kool in de vergiet uitlekken. Smelt de boter in een pan en fruit de ui zachtjes 2 minuten. Roer de bloem erdoor en fruit het 1 minuut mee. Voeg de melk toe en breng het geheel aan de kook. Roer alles tot een gladde dikke saus. Roer de room erdoor en laat de saus 5 minuten zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout. Schep de boerenkool door de saus en warm de groente nog 5 minuten door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige boerenkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven