Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige champignon-goulash recept
Romige champignon-goulash recept

Romige champignon-goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de schoongemaakte paprika in smalle reepjes. Snipper de sjalot. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes. Bereiden: Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paprika, de sjalot en de champignons omscheppend 5 minuten tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bestrooi met het paprikapoeder en wat zout en peper en roer er de tomatenketchup en de koksroom door. Proef of er nog zout en peper bij moet en laat op laag vuur nog een paar minuten doorwarmen.

Serveersuggesties

Eet er rijst, pasta, aardappelpuree of brood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige champignon-goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige champignon-goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het lijkt mij een zeer goed recept. Vandaag maak ik het met meergranenrijst. Dus ik moet het resultaat afwachten. Wellicht kan een scheutje rode wijn geen kwaad!
    Richard gaf dit recept op 20 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven