Sajoer Bajem

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de en maak deze goed schoon.
  2. Let op de eindjes van de steeljes.
  3. Doe in een hoge pan 6 eetlepels zonnebloem olie en laat deze heet worden.
  4. Eerst in de pan de poeder bakken tot deze begint de ruiken.
  5. Dan de fijn gesneden knoflook en de uien en laat deze glazig worden.
  6. Indien gewenst 1 fijn gesneden .
  7. Doe hierna het potje bouillon in en laat dit goed warm worden.
  8. De gewassen in de pan en laat dit sudderen tot de gaar geworden is. (Niet laten koken) De geweekte , gesneden en de bij de doen met de 4 lepels ketjap.
  9. Eventueel de kleine maggie blokjes uitstrooien over de en goed omscheppen.
25
25
25

Variaties op Sajoer Bajem

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sajoer Bajem
VariatieAantalGang
Sajoer Bajem Djagoeng 21Soepen
Sajoer Bajem1Soepen
Sajoer Bajem Djagoeng1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • spinazie, kippenbouillon, trassie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen en trassie is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
50 kcal
2%200 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sajoer Bajem