Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Bajem recept
Sajoer Bajem recept

Sajoer Bajem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en maak deze goed schoon. Let op de eindjes van de steeljes. Doe in een hoge pan 6 eetlepels zonnebloem olie en laat deze heet worden. Eerst in de pan de trassie poeder bakken tot deze begint de ruiken. Dan de fijn gesneden knoflook en de uien en laat deze glazig worden. Indien gewenst 1 fijn gesneden spaanse peper. Doe hierna het potje bouillon in en laat dit goed warm worden. De gewassen spinazie in de pan en laat dit sudderen tot de spinazie gaar geworden is. (Niet laten koken) De geweekte garnalen, gesneden tomaten en de mais bij de spinazie doen met de 4 lepels ketjap. Eventueel de kleine maggie blokjes uitstrooien over de spinazie en goed omscheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer bajem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven