Allergie informatie: Sajoer Djalang Riouw
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks middelgrote aubergine, in dunne plakjes
- 2 stuks ui, in ringen
- 250 gram gerookte spekreepjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 4 stuks geschilde tomaten, in stukjes
- 100 gram champignons, in plakjes
- 1 stuks groene paprika, in reepjes
- 0,5 theelepel trassi
- zout naar believen
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer djalang riouw
- Allergieen informatie