Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Djalang Riouw recept
Sajoer Djalang Riouw recept

Sajoer Djalang Riouw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek in wat olie en fruit ui, knoflook en trassi totdat de ui bruin is. Voeg tomaat, aubergine en champignons toe en kruid af met zout en peper. Laat het geheel met de deksel op de pan nog 15 minuten smoren. Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer djalang riouw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven