Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Godok Santen recept
Sajoer Godok Santen recept

Sajoer Godok Santen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de trassi, ui en knoflook in wat olie. Doe er dan de peteh, pepers en blaadjes bij. Zet het vuur laag en giet er de dunne santen bij. Indien het kookt, garnalen, aubergine, kool, ketoembar, djahe,ve-tsin, kemirie en zout naar smaak toevoegen. Als de kool halfgaar is de tomaten en de dikke santen toevoegen en even laten sudderen. Aanmaken met de rest van de ingrediŽnten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer godok santen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven