Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus) recept
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus) recept

Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Was de kangkung en snij de dikke stelen er uit.
Snijd de tempeh in dikke plakken en vervolgens in blokjes.
Rooster de kemirienoten en trassi in een droge koekenpan en maal ze met de ketumbar fijn.
Week de ebi in warm water.
Fruit in een beetje olie de ui, knoflook, lomboks, tempeh, kemirie, trassi, ketumbar, laos, gula djawa en daun salam.
Wanneer de ui zacht is geworden de geweekte garnalen bijvoegen.
Kook de kangkung in de bouillon tot half gaar.
Voeg de gefruite ingrediŽnten, de santen en zout naar smaak toe.
Stoof tot alles gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven