Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajur Lodeh recept
Sajur Lodeh recept

Sajur Lodeh


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Scheur de kool in repen en snijd de loas in plakken.
Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
Schil en snijd de wortels in schuine stukjes.
Rang en halveer de sperziebonen.
Verhit een de scheut olie in een pan en fruit de ui, knoflook, salamblad, trassi en laos.
Voeg de kool en paprika toe en blus af met de kokosmelk en bouillon.
Breng aan de kook en voeg de sperziebonen, wortels en bamboescheuten toe en kook tot de groente gaar zijn.
Breng op smaak met zout.

Serveersuggesties

Serveer de sajur lodeh met rijst en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajur lodeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven