Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten) recept
Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten) recept

Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneus de serehstengel.
Snijd de sjalotten in dunne plakjes.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de kouseband of sperziebonen in stukjes van 4 cm.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin.
Voeg dan de boemboe toe samen met de sereh, de trassi, het zout en de asem en bak dit nog 2 minuten door.
Dan de kouseband of sperziebonen toevoegen en nog 5 minuten bakken onder voortduren omscheppen.
Vervolgens de kokosmelk toevoegen samen met de suiker en het geheel zachtjes gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng buncis (licht gekruide groenten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven