Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen gesmoord in kokosmelk recept
Sperziebonen gesmoord in kokosmelk recept

Sperziebonen gesmoord in kokosmelk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperziebonen in ongeveer 5 minuten beetgaar en laat ze uitlekken in een vergiet. Verhit vervolgens wat olie in een wok of wadjang en fruit de knoflook en de ui in ongeveer 3 minuten of wanneer de uitjes glazig zien. Voeg dan de inhoud van het blikje kokosmelk en wat peper en zout naar smaak toe. Sudder dit zo'n 5 minuten. Schep daarna de sperziebonen erdoor en laat dit goed warm worden. Strooi er tenslotte wat seroendeng over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonen gesmoord in kokosmelk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sperziebonen gesmoord in kokosmelk heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk en supermakkelijk en snel te maken, heb alleen bij het gefruite uitje 1 eetlepel red curry pasta toegevoegd voor iets meer bite in het gerecht.
    Michelle gaf dit recept op 1 mei 2014 4 uit 5 sterren
  • Het is makkelijk te bereiden en je bent er weinig kruiden voor nodig. Daarnaast smaakt het heerlijk.
    Saartje gaf dit recept op 20 april 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven