Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen met Amsterdamse uien en zoetzure augurk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien en zoetzure augurk recept

Sperziebonen met Amsterdamse uien en zoetzure augurk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperziebonen beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
Klop 2 eetl vocht uit het potje uien, de mosterd en mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de augurk en meng met de sperziebonen en de uien. Schenk de dressing erover.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappels en een stukje vlees!! Eet smakelijk!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met amsterdamse uien en zoetzure augurk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven