Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool met gehakt en rijst recept
Spitskool met gehakt en rijst recept

Spitskool met gehakt en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 10 gram boter in een pan en bak hierin het gehakt aan. Maak het rul met een vork. Voeg de runderbouillon toe en een flinke scheut ketjap. Roer goed door en laat op een laag vuur 15 min. garen. Snijd de uien in ringen. Verhit 10 gram boter in een pan en bak de uien knapperig bruin. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzigen op de verpakking. Maak de spitskool schoon en snijd hem klein. Roer hem rauw onder het gehaktmengsel en haal de pan van het vuur. Breng op smaak met nog wat ketjap en eventueel wat peper en zout. Verdeel de rijst over 4 voorverwarmde borden. Schep het gehaktmengsel er bovenop. Leg tot slot de gebakken uien erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool met gehakt en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven