Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot met savooienkool, ham en kaas recept
Stamppot met savooienkool, ham en kaas recept

Stamppot met savooienkool, ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardappelpuree zoals u gewend bent, of volgens de aanwijzingen op de verpakking, in een ruime pan en houd ze warm. Verwijder ondertussen eventuele dikke nerven uit de kant-en-klaar gesneden kool. Snijd de plakken ham en kaas in blokjes. Verhit de olie in een andere pan en roerbak hierin de kool en de hamblokjes omscheppend tot de kool begint te slinken. Bestrooi met het kerriepoeder, versgemalen peper en zout naar smaak en bedruppel met het citroensap of de azijn. Schep het koolmengsel, samen met de kaasblokjes, door de aardappelpuree en laat alles goed omscheppend doorwarmen. Doe het gerecht eventueel over in een (voorverwarmde) schaal en bestrooi met de gefruite uitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot met savooienkool, ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven