Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toemis Kangkung 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, trassi, laos en sereh. Fruit deze boemboe in een weinig olie tot ze lichtbruin is, voeg de tomaat en lombok toe en fruit door tot het vocht iets verdampt is. Doe de suiker, water en de vissaus erbij en laat het geheel op laag vuur indampen. Voeg de kangkung en de gesneden petehbonen toe, roer door tot de kangkung verslagen is en serveer. In plaats van kangkung kunt u ook grofgesneden andijvie gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toemis kangkung 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven