Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse prei recept
Winterse prei recept

Winterse prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de prei schoon en snijd deze in stukjes van 10 cm. Kook de prei in 10 tot 12 minuten gaar (zorg dat hij een beetje knapperig blijf) en breng het op smaak met zout en peper uit de molen. Hak de ui fijn met de hakker en fruit deze in de olie. Voeg de spekjes en gesneden champignons toe en bak dit in een paar minuten gaar. Verdeel de prei over een schaal en giet er het mengsel van ui, champignons en spekjes over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit winterse prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven