Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof anders dan anders recept
Witlof anders dan anders recept

Witlof anders dan anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal alle blaadjes van de kruidentakjes en meng ze met de olie, wat peper en zout. Schep een beetje van deze olie in een ovenvaste schaal. Strooi de helft van de spekjes op de bodem. Leg de witlof in de schaal en druppel de citroen en de rest van de olie erover. Bestrooi met de overgebleven spekjes. Laat de witlof in een hete oven van 180 graden C. in 32.5 minuten gaar worden. Tussentijds één keer opscheppen. Rooster de pijnboompitjes en wel de rozijnen in een glaasje rum. Bestrooi de geroosterde pijnboompitjes en de rozijnen vlak voor het opdienen over de witlof.

Allergenen Informatie

Voor dit witlof anders dan anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven