Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof in bladerdeeg recept
Witlof in bladerdeeg recept

Witlof in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plakjes bladerdeeg uitspreiden en 10 minuten laten ontdooien. Intussen het ei loskloppen. Witlof wassen. Om elk struikje een plakje kaas rollen, vervolgens in plakje ham rollen en op het deeg leggen. Randen van het deeg met wat water bevochtigen, dichtvouwen en randen goed aandrukken Pakketjes bestrijken met de helft van het ei. Tot gebruik in de koelkast leggen. Oven voorverwarmen op 225 graden C. De pakketjes op een bakplaat leggen, nogmaals met ei bestrijken, in het midden van de oven in 30 minuten goudbruin en gaar bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof in bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker! Maakte mijn moeder ook altijd, ga het binnenkort ook eens zelf proberen :) Ook lekker met banaan erbij trouwens!
    MilouSchiks gaf dit recept op 3 april 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven