Allergie informatie: Witlof (roergebakken)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram uien (in ringen)
- 1 winterwortel (geschild en in schuine plakjes)
- 500 gram witlof
- 5 bosuitjes (in schuine ringetjes)
- 50 gram boter
- 50 gram (4 eetlepels) bruine basterdsuiker
- 2 eetlepel kruidenazijn
- peper en zout
Meer Recepten
- Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - Witlof met honing en tijm
Met witlof, pijnboompitten en tijm uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Witlof (roergebakken)
- Allergieen informatie