Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof (roergebakken) recept
Witlof (roergebakken) recept

Witlof (roergebakken)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de witlof schoon en haal de blaadjes los.
Verhit de boter in een wok en fruit de uiringen en de wortelplakjes al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de suiker toe en laat deze al omscheppend smelten .
Stoof de ui met wortel 10 min op een heel laag vuurtje met de deksel op de pan.
Schep de witlof en de bosuitjes erdoor en laat de witlof al omscheppend in 5 min beetgaar worden.
Roer de azijn en peper en zout naar smaak erdoor.

Lekker met gestoofde riblappen en gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof (roergebakken) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven