Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof Toemis recept
Witlof Toemis recept

Witlof Toemis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof doormidden snijden, de stronk eraf snijden en in dikke reepjes snijden. Sjalotjes schillen en fijnsnijden. Knoflook schillen en fijnsnijden. Neem een pan met gesneden witlof met water en zout en zet het op het vuur totdat het gaar is en giet het daarna af. Neem een braadpan en doe olie erin totdat het heet is. Dan doe je sjalotjes en uien erin en roer het goed door. Doe de knoflook erin en goed doorroeren. Laospoeder en kentjurpoeder erin en goed doorroeren. Sambal erin en witlof erin en doorroeren en als laatste de kokos erin en even laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof toemis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof Toemis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons. Land van herkomst is Ned... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 2 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven