Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof uit de ardennen recept
Witlof uit de ardennen recept

Witlof uit de ardennen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de struikjes witlof schoon.
Snijd de ham in reepjes.
Vet de bodem en de wand van een braadpan royaal in met boter.
Verdeel de helft van de ham over de bodem.
Leg de struikjes witlof erop en strooi er zout, peper en nootmuskaat over.
Verdeel de rest van de ham erover.
Zet het deksel op de pan en breng het geheel op half hoog vuur aan de kook.
Smoor de witlof in ca. 20 minuten zachtjes gaar.
Lekker met gebakken aardappelen en een plak rollade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof uit de ardennen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven